Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

femti prosent ondskap

Dette er fortellingen om alt det vakre man kan skape med sine hender, alt det vakre Volund kunne skape i møte mellom ild og jern. Dette er en fortelling om det når det onde skapes i smedens verktøy. Men hvorfor ble det så vondt?

Sagnet om Volund er en brutal fortelling fra norrøn diktning, det er snakk om ære, hevn og selv uskyldige barn blir myrdet når alt brått snur om. Forestillingen ser på hva som fører til onde handlinger. Fremført første gang på fortellerfestivalen ”Beyond the border” i samarbeid med musiker Mathilde Grooss Viddal.

Varighet 40 minutter

Passer for ungdomskolen og oppover.

[ssba]