Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Fortellerrazzia

Fortellerrazzia er et type fortellernedslag, hvor tilhørerne er intetanende om hva som skal skje. Det vil si at flere ankommer en skole, der skal de vandre fra klasse til klasse og fortelle historier. Dette skal skje som et brudd og en overraskelse for elevene som sitter i sitt klasserom. Hver forteller er maks 20 minutter til stede i en klasse avgangen, og en enkelt klasse kan få besøk av flere fortellere i løpet av dagen.

Fortellerrazzia egner seg godt i grunnskolen og har blitt arrangert siden begynnelsen av 2000 tallet. Fortellerrazzia har vært gjennomført i Finmark, Oslo og Østfold. Det har også vært gjennomført i Ryfylke. I 2017 blir det arrangert Fortellerrazzia for tiende gang i Rygge kommune.

ProduksjonsarkFortellerrazzia

[ssba]