Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Om rektor Rummelhoff, Sheherazade og Zakaria

Hver fredag gikk rektor Rummelhoff opp på plattingen, han harket litt og så på oss elever sitte der med vidåpne øyne. Sheherazade hadde ingenting annet, det eneste hun kunne redde livet sitt med var gjennom å fortelle fortellinger. Zakaria var en drosjesjåfør som oppdaget at han hadde fortellinger å fortelle. Fortellerkunstneren Mimesis Heidi Dahlsveen vil fortelle deres og andres fortellinger. Dette er et lite foredrag, et lite kurs og flere fortellinger om den gode fortellingen og det å fortelle. Her møter deltakerne en blanding av opplevelse, praksis og teori.

Varighet 40 minutter.

Framført for blant annet Norsk Kulturråd.