Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Om rektor Rummelhoff, Sheherazade og Zakaria

Hver fredag gikk rektor Rummelhoff opp på plattingen, han harket litt og så på oss elever sitte der med vidåpne øyne. Sheherazade hadde ingenting annet enn å redde livet sitt med enn å fortelle de fortellinger hun selv hadde hørt. Zakaria er en drosjesjåfør i Oslo som har oppdaget at han har fortellinger å fortelle. Fortelleren Heidi Dahlsveen vil fortelle deres og andres fortellinger. Dette er et foredrag, et lite kurs og flere fortellinger om den gode historie og det å fortelle.

Varighet 40 minutter.

Framført for blant annet Norsk Kulturråd.

ProduksjonsarkRummelhoff

[ssba]