Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Monstermyter

Monstermyter ble gjennomført 2005 Fortellerforestillingen var på turne i Oslo.

Forestillingen baserte seg på følgene historier: Dheeg Dheer fra Somalia, Golem – jødisk historie fra Tsjekkia, Kali og hodene fra India, Vakre Vasilisa fra Russland, Leviathan – flere kilder og Ka Moho Ali fra Hawaii. Musikken var en blanding av rock/elektronika og klassisk musikk. I tillegg ble det brukt lydbilder. Scenografien ga et preg av å være på kafe, tre store kurver fylt med linser og bønner ble brukt til både lydbilder og objekter. Litt sånn i tide og utide.

Elevenes tegninger var en del av scenografien. Tegningene hadde de forberedt på forhånd. Det var kanskje det fineste med hele forestillingen. I tillegg til dette var forestillingen alt for lang: 50 og 35 minutter.

Noe av hensikten var at elevene skulle få fortellinger de selv kunne formidle videre, men det var jo fortellingene for kompliserte til, i tillegg var de delt i to. Så elevene fikk en halvdel tidlig i programmet og resten av fortellingen senere.

Med i forestillingen var Line Alsaker og Trude Eick.