Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Ordskred

Ordskred fra 2001 – 2004 var en fortellerfestival jeg arrangere med støtte fra Sagene bydel.

Noen av fortellerne som opptro på festivalen var:

Norge (bl.a): Line Alsaker, Tone Bolstad Fløde, Katinka Solli Brodin, Trude Eick (musiker), Tjodun Felland, Beathe Frostad, Lise Grimnes, Benedicte Hambro, Kristine Haugland, Solveig Hirsch, Toril Hægeland, Astrid Holtskog, Marit Jerstad, Marius Løche (musiker), Nuria Moe, Astri Kastmann Næss, Martin Saltnes, Helga Samset, Marianne Sundal, Øystein Vestre, Mathilde Grooss Viddal (musiker), Per Jostein Aarsand

Danmark: Vigga Bro, Svend Erik Engh, Kirsten Thonsgaard

Finland: Neppe Petterson

Pakistan: Elias Masih

Somalia: Safia M. Abdi

Storbritania: Jan Blake, Nick Hennessey, Georgiana Keable

Sverige: Anders Gränström, Ulf Ärnström

Sør – Afrika: Buntu Pupa

Fortellerfestivalen foregikk i det bitte lille lokalet i Biermannsgården, ute i hagen og inne i en av stuene. Et år hadde vi også marked der. Det ble tett mellom fortellere og lyttere og alle var med på dugnad. Festivalen foregikk i august og jeg kan ikke huske at vi noen gang var uheldig med været. Det var uten tvil idyllisk på alle måter, bortsett fra den gangen den britiske fortelleren Nick Hennessey hadde fått for seg at han skulle dynke rommet med røkelse og brannalarmen gikk. Forestillingen ble forsinket, for vi måtte jo lufte ut den kvelende søtlukta før publikum kunne sette seg inn. Men ingen ble sure og vi kunne sitte å vente ut i sensommer kvelden og kjenne at høsten var på vei.

En annen sak som kanskje ikke var så idyllisk var at vi hadde bare et toalett, som alle måtte bruke.

To anekdoter som sier noe om festivalen og dette tette fellesskapet som oppsto.